AcasăPoliticaGuvernul, atacat din interior

Guvernul, atacat din interior

RAZVAN NICOLESCU - Ministrul responsabil cu domeniul energiei o tine pe a lui: ordonanta e sublima, energia termica nu se scumpeste

Presedintele Comisiei pentru industrii, deputatul PSD Iulian Iancu, se declara satul de ”minciunile” debitate public de ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

IULIAN IANCU - Deputatul PSD nu se lasa dus de nas de ministrul Energiei

Desi sunt de aceeasi parte a barierei politice, cei doi au pareri complet diferite atunci cand vine vorba despre modificarea legislatiei care reglementeaza domeniul energiei electrice si a gazelor naturale. Concret, Iancu sustine ca intrarea in vigoare a ordonantei de urgenta date de Guvern pe tema va duce la majorarea pretului energiei termice, incepand cu 1 ianuarie 2015. ”Niciodata nu a existat acest risc”, il contrazice vehement, dar de la distanta, ministrul Nicolescu. ”Sanctionez aceasta interventie mincinoasa.

RAZVAN NICOLESCU - Ministrul responsabil cu domeniul energiei o tine pe a lui: ordonanta e sublima, energia termica nu se scumpeste

E periculoasa si sfideaza Parlamentul, ministrul a fost invitat la dezbateri si n-a venit. Prevederile din Monitorul Oficial (unde ordonanta a fost publicata in forma originala – n.r.) pun in pericol toti producatorii de energie termica. Impactul de la 1 ianuarie este de crestere a pretului cu 40%”, acuza inca o data Iulian Iancu, precizand si ca parlamentarii au amendat, ieri, ordonanta, in sensul eliminarii discriminarii consumatorilor casnici si mentinerii preturilor energiei termice la nivelul actual.

author avatar
Simona Badulescu
370 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger