AcasăPoliticaGuvernul anunta ca se fac verificari la Romsilva

Guvernul anunta ca se fac verificari la Romsilva

(foto: gov.ro)

La doar cateva zile de la protestul la care au participat, in fata Palatului Victoria, mai multe mii de forestieri, care se aratau nemultumiti, printre altele, de pretul de pornire la licitatiile de masa lemnoasa din proprietatea statului, Executivul anunta faptul ca se fac verificari la Romsilva.

(foto: gov.ro)

Asadar, in urma cu scurt timp, Guvernul a mentionat, prin intermediul unui scurt comunicat, faptul ca de aceasta verificare se ocupa Corpul de Control al premierului. Din cate se pare, forul guvernamental a inceput deja controlul, urmand sa fie verificate chestiuni ce tin de activitatea Regiei Nationale a Padurilor- Romsilva, intr-un interval de circa doi ani, mai precis de la inceputul lunii 2014 si pana in prezent.

Cat priveste aspectele care se are in vedere in cadrul acestei actiuni, obiectivele controlului in cauza sunt, printre altele, „verificarea respectarii dispozitiilor legale cu privire la organizarea si functionarea entitatii controlate, verificarea respectarii dispozitiilor legale si a reglementarilor interne cu privire la indeplinirea atributiilor specifice”, din cate se mentioneaza in comunicatul Guvernului.

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger