AcasăPoliticaGuvernul ajuta financiar 148 de familii si persoane singure

Guvernul ajuta financiar 148 de familii si persoane singure

Peste 140 de familii greu incercate de soarta – care se confrunta fie cu probleme de sanatate ori au avut casele distruse de flacari ori de inundatii – au primit o bruma de speranta, gratie unui ajutor venit din partea autoritatilor.

Mai exact, in urma unor anchete sociale facute de catre reprezentantii agentiilor din Bucuresti, dar si a celor judetene pentru inspectie sociala, s-a intocmit o statistica, in urma careia nu mai putin de 148 de familii, dar si persoane singure si care nu au pe cine se baza, din Capitala si 21 de judete ale tarii, vor primi un sprijin financiar.

Totul dupa ce propunerea in cauza – aprobata miercuri in cadrul sedintei saptamanale de Guvern, si initiata de reprezentantii Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale – va permite alocarea, in acest sens, unei sume de aproape 499 de lei.

Din datele anuntate de Executiv, pe lista beneficiarilor acestui ajutor se afla 120 de familii, dar si persoane singure care se confrunta cu probleme de sanatate sau alte chestiuni de natura sociala, de pe raza Capitalei si a nu mai putin de 21 de judete ale tarii. Alte 20 de familii ale caror locuinte au fost afectate de incendii au primit ajutor guvernamental, la fel cum s-a intamplat cu alte opt familii – din patru judete- Buzau, Valcea, Gorj si Vranecea- care s-au confruntat, insa, cu probleme cauzate de furia naturii – inundatii sau alunecari de teren.

81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger