AcasăPoliticaGura PSD-ului bate fundul premierului

Gura PSD-ului bate fundul premierului

Social-democratii au vocatie de lingai. „Talentul” se mosteneste, seniorii partidului, cei care ii periau pe Ion Iliescu sau Adrian Nastase,  fiind depasiti cu succes de colegii mai tineri.

Pesedistii se intrec in laude la adresa lui Victor Ponta
Corina Cretu
Catalin Ivan
Cand vine vorba de premier, pesedistii Daniel Savu (foto), Corina Cretu si Catalin Ivan isi cam pierd masura

Dovada stau comunicatele de presa pe care pesedistii s-au intrecut sa le transmita in avanpremiera intalnirii dintre premierul Victor Ponta si cancelarul german Angela Merkel. Desi documentele cu pricina au inceput sa curga cu mult inainte ca liderul social-democrat sa-si fi facut macar bagajele, asta nu i-a impiedicat pe colegii sai de partid sa-l scuture si de scamele de a doua zi.

Cel mai iubit fiu al poporului social-democrat

De departe, castigatorul concursului „cine-l ridica-n slavi mai cu talent pe Victor Ponta” este senatorul PSD Daniel Savu. Daca acesta ar fi cochetat cu presa probabil ca titlul materialului sau ar fi fost ceva de genul: „Vestea care a adus-o in culmea fericirii pe Angela Merkel. Cancelarul german se intalneste cu Victor Ponta”. Cum insa pasiunea lui Savu este politica, senatorul s-a limitat doar sa precizeze ca vizita premierului  in Germania este „una istorica” si ca Romania a intrat in atentia nemtilor datorita realizarilor marete ale Cabinetului condus de acelasi Victor Ponta. „Este clar ca stabilitatea politica interna, dublata de abordarea macroeconomica a Guvernului fac din Romania o tara extrem de atractiva pentru investitori. (…) In acest context, o intalnire Victor Ponta – Angela Merkel, in care sa se discute aspecte economice si strategice, era inevitabila”, a conchis senatorul. Invidiosi parca pe vorbele mestesugite ale  senatorului Savu, mai tinerii pesedisti Corina Cretu  si Catalin Ivan au plusat si ei. Numai ca, in cazul lui Ivan, planul nu a functionat prea bine. Incercand sa gaseasca o intorsatura de fraza mai desteapta, purtatorul de cuvant al PSD a dat-o in bara: „In opinia mea, Victor Ponta isi arata capacitatea de a deveni un lider european”.  Vai! Pai ce vorba e asta? Adica premierul nu este un lider european? Dupa asa o gafa, Catalin Ivan probabil ca va fi trimis de partid la un curs intensiv de „pupincurism” ca sa nu o mai comita si a doua oara.

Ponta a cinat cu Tony Blair

Premierul Victor Ponta si fostul prim-ministru britanic Tony Blair s-au intalnit duminica seara la un restaurant din apropierea sediului PSD. „Domnul Blair merge spre Israel, spre Ierusalim, si s-a oprit in Bucuresti. Am luat masa si am vorbit despre ce se va intampla in Europa. I-am spus si despre vizita de maine din Germania, despre ce s-a mai discutat la Consiliul European si este un om de la care am enorm de mult de invatat”, a precizat Victor Ponta.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.095 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger