AcasăPoliticaGrindeanu transeaza subiectul: n-o sa-mi ocup timpul astazi doar a raspunde despre...

Grindeanu transeaza subiectul: n-o sa-mi ocup timpul astazi doar a raspunde despre Ponta si PSD

Grindeanu, doar cuvinte de multumire pentru Dranea ca l-a adus la guvernare

Premierul pare sa se fi saturat sa fie intrebat despre chestiuni ce tin de fostul sef al Guvernului ori despre declaratiile acestuia din urma sau despre aspecte ce tin de PSD.

Cel putin asta a dat de inteles Grindeanu vineri la amiaza, cand, plecat din Capitala, a pus accent pe faptul ca a avut intalniri „foarte bune in Dambovita”.

Dupa ce a sustinut ca s-a intalnit ultima oara cu Ponta „acum vreo luna jumatate”, dar si ca nu a mai avut „recent” discutii cu fostul prim-ministru pesedist, Grindeanu a parut dornic sa abandoneze subiectul. „Va spuneam ca n-am m discutat cu dansul (Ponta-n.r) de 3 saptamani – o luna, e fost presedinte al partidului, membru al PSD, dar n-o sa-mi ocup timpul astazi doar a raspunde despre Victor Ponta si PSD”, a replicat seful de la Palatul Victoria.

author avatar
Cristina Stefan
245 afisari

2 COMENTARII

  1. Toate farafastacurile pe care le face pontakul sunt ca urmare a santajului facut de binom,trinom etc. cu dosare astfel doreste sa scape mai usor,eventual cu condamnare cu suspendare,plus frustrarile pe care le are urmare a greselilor marete faptuite in perioada cat a fost prim-ministru.

  2. Ponta dupa ce si-a dat demisia pe Facebook ,acum cind sta pe margine, vede ca nu mai valoreaza nimic.
    El are ambitii desarte .Bai Ponta acum esti muritor de rind,cind ai fost prim-ministru ai facut numai jumatati de masura,pentru ca voi astia din sistem nu stiti sa pierdeti
    Acum, dute la guvern si striga REZIST si string dincur

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger