AcasăPoliticaGrindeanu sustine ca, daca era parlamentar, ar fi votat "cu doua maini"...

Grindeanu sustine ca, daca era parlamentar, ar fi votat „cu doua maini” Legea salarizarii

Rezumandu-se sa spuna ca sustine Legea salarizarii si sa laude ministrul Muncii, care a lucrat la acest proiect legislativ, Sorin Grindeanu a refuzat sa spuna daca a fost sau nu invitat deunazi, in Parlament, sau daca astepta o astfel de initiativa, stiut fiind faptul ca liderul PSD s-a aratat nemultumit de absenta sa, dar si a ministrului Finantelor.

„Nu raspund la chestiunea asta, va spun doar atat: sustin Legea salarizarii unitare. A lucrat extraordinar de mult doamna Olguta Vasilescu, impreuna cu o intreaga echipa de la partid. Si asta este cel mai important, nu daca am fost eu sau nu important. (…) Si eu, si colegii mei, sustinem aceasta lege. Am spus-o in repetate randuri”, a tinut sa sublinieze Grindeanu, seara trecuta, de la Paris, intr-o interventie la Antena3.

Totodata, in chip de replica pe acelasi subiect, Grindeanu a mai subliniat cateva aspecte: „nu sunt membru in Parlament, nu sunt deputat”, dar si ca in caz contrar, ar fi votat „cu doua maini aceasta lege extrem de utila si de buna pentru tara noastra”.

Dupa ce a trecut de Camera Deputatilor, for decizional, Legea salarizarii unitare va ajunge pe masa presedintelui, spre promulgare.

author avatar
Cristina Stefan
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger