AcasăPoliticaGrindeanu, reactie la mesajul sefului statului: As fi facut un indemn la...

Grindeanu, reactie la mesajul sefului statului: As fi facut un indemn la calm, la revenire la normalitate

A evitat sa comenteze discursul presedintelui, alegand sa spuna cum ar fi stat lucrurile daca el, Sorin Grindeanu, ar fi transmis un mesaj parlamentarilor.

In conditiile in care nu a fost in sala la momentul in care Klaus Iohannis le-a vorbit senatorilor si deputatilor, avand pe agenta o intrevedere cu ambasadorul SUA, Sorin Grindeanu era la curent cu spusele primului om in stat, la momentul in care i-a fost ceruta o reactie pe acest subiect, avand in vedere ca, in discursul sau, seful statului a facut referire, printre altele, si la Guvernul pe care il conduce. “Am citit un transcript, ca sa fiu cat se poate de sincer”, a admis din start premierul. “Eu v-as spune ce poate as fi facut eu, nu-mi permit eu sa fac observatii despre ce spune presedintele Romaniei (…) as fi facut un indemn la calm, stabilitate, la revenire la normalitate”, a adaugat seful Guvernului.

“Ati castigat, acum guvernati si legiferati!”, le-a transmis Iohannis, de la tribuna salii de plen, social-democratilor, cei care, dupa cum se stie, au obtinut cele mai multe voturi la alegerile din 11 decembrie. “Nu oricum, Romania are nevoie de un Guvern puternic, nu de un Guvern care cu sfiala executa ordinele de la partid. Romania are nevoie de un Guvern care lucreaza transparent, care guverneaza predictibil, la lumina zilei, nu noaptea pe furis”, a tinut sa sublinieze presedintele.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger