AcasăPoliticaGrindeanu, din nou fata in fata cu Iohannis

Grindeanu, din nou fata in fata cu Iohannis

La ora stabilita de catre liderul de la Cotroceni deunazi, cand a adresat o scrisoare primului-ministru, seful Guvernului si unul dintre ministrii Executivului au fost prezenti la intrevederea solicitata de Klaus Iohannis in urma cu doar o zi.

Premierul Grindeanu si ministrul Stefan au ajuns din nou la Cotroceni, de aceasta data marti dimineata, pentru a discuta cu presedintele pe marginea bugetului pe anul in curs, adoptat recent in Parlament si ajuns pe masa sefului statului, in vederea promulgarii.

Cu un minut dupa ora 11, Klaus Iohannis a intrat in sala in care il asteptau seful Guvenrului si ministrul Finantelor, discutiile avute de cei trei, in prezenta unui consilier prezidential, fiins in plina desfasurare si la momentul de fata. Trebuie mentionat ca se asteapta precizari la finele intrevederii avand in vedere ca, inainte ca presa sa paraseasca sala nu au fost facute declaratii in fata jurnalistilor.

„Consider oportuna o intrevedere cu privire la cele doua acte normative”, scria in scrisoarea adresata, deunazi, primului-ministru, din directia Cotrocenilor, in conditiile in care o astfel de discutie, in aceeasi formula, avusese loc si in urma cu o luna, inainte, evident, de aprobarea bugetului.

sursa foto: captura Digi24

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger