AcasăPoliticaGrindeanu confirma: a vorbit cu Iohannis!

Grindeanu confirma: a vorbit cu Iohannis!

Premierul s-ar bate pentru Romania, dar naveta Dragnea-Iohannis si retur ii mananca tot timpul

La doar cateva ore dupa ce „National” scria ca „Grindeanu #rezista pentru ca s-a inteles cu Iohannis”, premierul afirma cat se poate de clar, de la Palatul Victoria, ca a discutat cu primul om in stat.

Intrebat, concret, daca „de ieri (miercuri) si pana astazi (joi)” a vorbit cu presedintele Iohannis sau intentioneaza, Sorin Grindeanu a raspuns: „am vorbit”. A refuzat, insa, sa spuna in ce moment anume al acestui interval a discutat cu presedintele si nu a dat nici vreun alt amanunt despre respectiva conversatie.

„Sa stiti ceva: cel de ieri si de astazi, asta este adevaratul Sorin Grindeanu”, a ales sa sublinieze prim-ministrul, imediat dupa acea precizare.

Cititi mai mult: Grindeanu #rezista pentru ca s-a inteles cu Iohannis

author avatar
Andrei Coman
555 afisari

2 COMENTARII

  1. Este clar ,ca daca a discutat cu JOHANNIS ,acesta ,INTERESAT,i-a spus sa „distruga PSD-ul !!….rusine GRINDEANU!…vei vedea ca TU si PONTA ,v-ati „sinucis politic”!….PSD va merge inainte si va castiga si fara voi ,ca este O FAMILIE!!!!…

  2. Grinindieanul s-a dat rau in stamba,sa plangi ca ti s-a tras scaunul de sub tartareata,ca la gradinita,precum traian la stolojan,este o mare realizare.Mai plangacel,nu stiai ca partidul te ridica si tot el te pravaleste daca il tradezi?stia, insa te-ai simtit cu spatele asigurat,sa vedem cat de mult,s-ar putea sa te cocoseze acelasi rucsac plin cu pietre de culoarea unitatii(economice)din care faci parte,ca si pe turces..,pontakul si altii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger