AcasăPoliticaGrindeanu a dezvaluit ce a discutat cu Dragnea: "spre binele PSD"

Grindeanu a dezvaluit ce a discutat cu Dragnea: „spre binele PSD”

Serban Nicolae i-a bagat din nou in galeata pe Liviu Dragnea si pe Sorin Grindeanu

Fostul premier nu s-a ferit cand a fost vorba sa confirme intalnirea si discutia avuta cu liderul social-democrat si a demontat un zvon aparut recent: acela ca ar urma sa fie numit consul. „Maine plec, dar in Turcia, cu familia in concediu”, a spus Grindeanu.

Mai mult, fostul premier a dezvaluit, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca a fost o „discutie constructiva si benefica (…) spre binele PSD”, despre guvernare si Partidul Social Democrat, Grindeanu alegand sa nu spuna, concret, si cine a facut pasul inspre aceasta discutie. „Important e ca am discutat”, s-a rezumat sa puncteze fostul premier.

In alta ordine de idei, Grindeanu a subliniat ca isi doreste sa ramana in PSD, chiar daca a fost exclus, in urma cu circa doua luni. „A fost o chestiune legata de ceea ce s-a intamplat in urma cu cateva luni, e o treaba, cred eu, absolut normala (…) nu-mi doresc sa merg in alt partid, dupa cum stiti am contestat aceasta decizie”, a punctat fosul sef al Guvernului, la postul TV.

139 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oferta originala munca numai pe net la domiciliu fara obligatii: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: newopportunity801@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger