AcasăPoliticaGrapini demisie cu strigaturi din PC

Grapini demisie cu strigaturi din PC

Incapabila sa opreasca fuziunea PC-ului cu PLR, Maria Grapini pleaca din PC reprosandu-i liderului Daniel Constantin ca ”i-a furat partidul” lui Dan Voiculescu.

Maria Grapini spune ca Daniel Constantin a furat partidul lui Dan Voiculescu

Adversara inversunata a fuziunii cu partidul condus de Calin Popescu Tariceanu, Grapini renunta la calitatea de membru al PC cu doar trei zile inainte de Congresul care va parafa ”mariajul” cu PLR. Congres despre care Grapini sustine ca a fost convocat nestatutar de Daniel Constantin – liderul preocupat doar de distrugerea intentionata a Partidului Conservator. ”Nu pot sa particip la proiectul de desfiintare a PC, a spiritului si doctrinei acestuia! Voiam sa spun umanistilor, conservatorilor ca nu eu plec din partid, ci dumneavoastra. Desfiintati un partid pe care l-ati primit de-a gata! As fi vrut sa fiu prezenta la ultimul Congres al PC, sa spun ca nu ati facut nicio activitate politica de un an de zile in numele partidului, ati fugit de sigla PC, nu ati vrut sa va mai asociati numele cu PC.

Daniel Constantin

Intrebarea pe care o adresez public este urmatoarea: daca nu ati mai vrut sa aveti de-a face cu Presedintele fondator al PC si cu Partidul Conservator, de ce nu ati plecat din partid ? Moral era sa plecati si sa lasati partidul fondatorilor si celor care au crezut in el. Macar atata lucru puteati face, pentru cat ati primit de la PC!”, i-a batut Grapini obrazul lui Daniel Constantin, pe post de adio, inainate de a o vira spre Partidul Puterii Umaniste social-liberal (PPU). O formatiune recent rupta din PC ai carei initiatori au cerut tribunalului, cu o saptamana in urma, inscrierea in Registrul partidelor.

 

author avatar
Simona Badulescu
1.178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger