AcasăPoliticaGorghiu si Olteanu ajung in fata magistratilor Instantei Supreme

Gorghiu si Olteanu ajung in fata magistratilor Instantei Supreme

La cateva luni de cand comparea – ca martor – la Curtea de Apel, de aceasta data sefa PNL, avocat de meserie, va ajunge sa fie audiata de catre judecatorii de la Instanta Suprema, in aceeasi cauza. Asemeni ei, alti doi fosti si actuali politicieni.

Este vorba despre procesul lui Mihail Vlasov, fostul sef al Camerei de Comert si Industrie, pe care procurorii l-au acuzat de trafic de influenta. Va spuneam insa ca Alina Gorghiu nu este singurul nume de politician cunoscut care va ajunge la audieri, in instanta, ci se va alatura actualului sef al Camerei, deputatul Florin Iordache, dar si fostului viceguvernator al BNR si, totodata, fost presedinte al Camerei Inferioare a Legislativului, Bogdan Olteanu. Cei trei vor fi audiati luna viitoare, dar la date diferite.

Informatia a devenit publica marti, in conditiile in care recent s-a aflat ca s-a dorit citarea Alinei Gorghiu, in vederea audierii la Curtea Suprema, in dosarul „Rovinari Turceni”, in care au fost trimisi in judecata atat fostul premier Ponta si fostul ministru Sova, cat si fosti sef din cadrul celor doua complexuri energetice, dar ca cererea apararii uneia dintre partile din cauza respectiva nu a fost admisa, iata ca Alina Gorghiu va ajunge, totusi, in fata magistratilor Inaltei Curti, ca martor, insa intr-un alt caz.

Dosarul lui Vlasov se afla la Curtea Suprema, fiind in faza de apel. Va spuneam, insa, ca Gorghiu a mai fost audiata in cauza respectiva. se intampla in luna martie, cand cauza era judecata de catre magistartii Curtii de Apel Bucuresti. Intr-o prima faza, CAB a dispus achitarea lui Vlasov.

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger