AcasăPoliticaGorghiu se impinge, Tariceanu da inapoi

Gorghiu se impinge, Tariceanu da inapoi

Alina Gorghiu sustine ca liderul PLR, Calin Popescu Tariceanu, i-ar fi propus sa tradeze PNL-ul contra unei functii in Guvern. Viseaza sa ajunga si ea ceva – a replicat Tariceanu.

Co-presedintele PNL sustine ca Tariceanu i-a oferit o functie in Guvern la pachet cu statutul de membru al PLR

”Tariceanu imi propunea anul trecut functii ministeriale ca sa plec din PNL (in PLR – n.r.)”, a scris Alina Gorghiu pe contul ei de Facebook. Intrebat daca asa au stat lucrurile, Tariceanu s-a grabit sa dezminta informatia. ”Pot sa va spun ca stiu ca de multa vreme Alina Gorghiu isi doreste sa ajunga si ea ceva. Ministru, daca s-ar putea, si-a dorit foarte mult. Nici macar fostul presedinte al partidului (Crin Antonescu – n.r.), care era mult mai permisiv decat mine, nu a fost dispus sa o nominalizeze pe Alina Gorghiu pentru o functie ministeriala, asa ca va dati seama eu cu atat mai putin as fi dispus sa-i fac o asemenea propunere. Cred ca aceste idei fac parte din planul ei de cariera personal si din ceea ce viseaza personal destul de des, dar nu a fost cazul, in ceea ce ma priveste, sa-i fac o asemenea propunere”, a ripostat Tariceanu. ”Runda” cu Gorghiu face parte din razboiul declansat intre liberali si fostul lor coleg (si sef).

Liderul PLR neaga cu tarie spusele lui Gorghiu

Un razboi in care penelistii, mai ales dupa scandalul Sova, ii cer lui Tariceanu demisia de onoare din fruntea Senatului, iar acesta din urma le da cu flit acuzandu-i ca joaca rolul de ”campioni ai luptei anticoruptie” manati fiind doar de ”dorinta de a ajunge mai repede la guvernare”. ”PNL are o dubla atitudine cinica”, sustine Tariceanu. ”Tariceanu este un vasal al lui Ponta” – reclama la randul lor penelistii.

author avatar
Simona Badulescu
760 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger