AcasăPoliticaGorghiu se declara convinsa ca USR-ul "merita sa fie in Parlament"

Gorghiu se declara convinsa ca USR-ul „merita sa fie in Parlament”

Co-presedintele liberal face declaratie interesanta, pentru multi, in privinta formatiunii conduse de Nicusor Dan, Uniunea Salvati Romania. Si anume ca ar vedea-o in viitorul Legislativ, dar si intr-un guvern sustinut de PNL.

Incepand prin a spune ca alegerea unui viitor candidat pentru functia de premier nu va fi nici pe departe un „casting”,in cazul PNL-ului si ca nu ar vrea sa se mai grabeasca si sa apara „gafe” ca la locale, cand se stie ca s-au facut patru nominalizari pentru Primaria Capitalei, copresedintele PNL a adus in discutie si situatia de dupa alegerile din 11 decembrie. „Daca ma uit la partidele mici din Romania la acest moment – ca e ALDE, ca e PMP, ca e USR, ca altele nici nu merita mentionate (…) cel pe care cred.. sunt sigura ca merita sa fie in Parlament si mi-as dori sa-l vad in Parlament este USR-ul. (…) Cred ca este un partid care trebuie sa-si gaseasca locul in Parlamentul Romaniei si cred ca putem gasi cai de comunicare pentru sustinerea unui viitor Cabinet”, a declarat Gorghiu, joi, la Adevarul Live.

Despre formatiunile conduse de Traian Basesuc si, respectiv tariceanu si Constantin, sefa PNL-ului n-a avut cuvinte atat de frumoase. Dimpotriva. „In niciun caz cele doua partide de nisa toxice, PMP-ul si ALDE”, a catalogat Gorghiu cele doua formatiuni pe care – e cat se poate de clar pentur toata lumea – ca nu le-ar mai vrea in viitorul Legislativ.

233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger