AcasăPoliticaGorghiu, primele declaratii dupa castigarea sefiei PNL: O sa ne deschidem ca...

Gorghiu, primele declaratii dupa castigarea sefiei PNL: O sa ne deschidem ca partid

La scurta vreme dupa ce a castigat votul pentru sefia interimara a vechiului PNL, devenind copresedinte al noului Partid National Liberal, Alina Gorghiu a iesit, intr-o conferinta de presa, alaturi de contracandidatul sau in aceasta cursa, Ludovic Orban.

„Am avut astazi o eleganta competitie”, a punctat Gorghiu, felicitandu-l pe Ludovic Orban, contracandidatul sau in cursa pentru sefia vechiului PNL. Totodata, deputatul a vorbit despre ideea de unitate a PNL, „unitate care, in ultima vreme, a avut sincope”, considera deputatul PNL.

Deputatul a amintit faptul ca adversarul formatiunii in fruntea careia a fost aleasa, joi, in urma votului din Biroul Politic National al vechiului PNL, este PSD-ul. „O sa ne deschidem ca partid, o sa acceptam orice resursa sa valoare. (…) N-am uitat nicio secunda ca adversarul nostru politic este Partidul Social Democrat”, a mai declarat Gorghiu.

La randul sau, Orban a anuntat ca o va sprijini pe noua sefa a vechiului PNL. „Voi fi intotdeauna alaturi de Alina Gorghiu, pentru a o sustine”, a precizat fostul ministru, lasand sa se intrevada faptul ca are mai multa experienta politica, decat mai tanara sefa a vechiului PNL, de joi incepand si copresedinte al marelui Partid National Liberal, alaturi de Vasile Blaga.

290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger