AcasăPoliticaGorghiu: Predoiu, sustinut in mod ferm de toti membrii PNL

Gorghiu: Predoiu, sustinut in mod ferm de toti membrii PNL

Odata validata candidatura sa pentru Primaria Capitalei, Catalin Predoiu se poate concentra pe proiectul de candidat si pe pregatirile pentru campania electorala.

Nu singur, ci alaturi de colegii sai liberali care, din cate a subliniat Alina Gorghiu, il sustin cat se poate de clar. „Concluzia este una singura, si anume aceea ca dl Catalin Predoiu este in mod ferm, in mod neechivoc sustinut – fara excpetie- din interiorul partidului de toti membrii PNL. Este un adversar (…) redutabil pentru PSD”, a tinut sa sublinieze co-presedintele PNL, in aceasta dupa-amiaza, la finele Biroului Politic National al PNL.

Va reamintim ca abia aseara s-a aflat ca Predoiu este propus pentru aceasta functie, dupa ce Marian Munteanu si-a anuntat retragerea din postura de candidat al PNL pentru Primaria Capitalei, ca urmare a controverselor iscate de nominalizarea sa. Ulterior, fostul ministru al Justitiei, actualmente liderul filialei PNL-Bucuresti, a anuntat ca isi asuma aceasta candidatura.

Astfel ca Predoiu este al patrulea liberal al carui nume ajunge sa fie cunoscut drept aspirant la fotoliul de primar general, la alegerile din iunie acest an, din partea formatiunii conduse de Gorghiu si Blaga.

author avatar
Cristina Stefan
338 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger