AcasăPoliticaGorghiu: Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a lui Dragnea

Gorghiu: Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a lui Dragnea

Sagetile verbale lansate intre liderul PSD si copresedintele PNL,  Alina Gorghiu, nu contenesc, lasandu-le multora impresia ca nu se vor opri nici in perioada imediat urmatoare.

Tema replicii date de catre deputatul liberal la recentele declaratii ale social-democratului Ponta este acelasi: cazul fostului ministru Dragnea.

Gorghiu sustine, din capul locului, ca Ponta continua, sambata, sa deplanga situatia inca presedintelui executiv al PSD, condamnat, vineri, in prima instanta, la un an de inchisoare cu suspendare in „Dosarul Referendumul”. „Observ ca Victor Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a domnului Liviu Dragnea”, noteaza copresedintele marelui PNL, inainte de a adauga trei idei pe care a tinut sa le transmita actualului premier.

Printre acestea, si faptul, considera Gorghiu, ca Ponta ar fi „scapat de un adversar intern”, amintind de zvonurile conform carora Dragnea a fost cotat de multe voci drept varianta de succesor al primului-ministru, la sefia Partidului Social Democrat. „Spre deosebire de domnia sa eu nu incerc niciun sentiment de bucurie in privinta situatiei domnului Liviu Dragnea (…). Victor Ponta (…) vrea sa maximizeze profitul si sa asocieze si PNL cu presupusele fapte ale colegului sau de partid, care sunt individuale, nu colective”, a punctat Gorghiu.

Replica copresedintelui PNL, lider al vechiului Partid National Liberal, alaturi de care PSD-ul a format, pana in februarie 2014, Uniunea Social liberala, vine dupa ce Ponta a afirmat, sambata, la o zi dupa aflarea sentintei in cazul Dragnea, ca si liberalii au luat parte la demersul din 2012. „In 2012 nu au mers toti liberalii din poarta in poarta cu noi sa scoatem oamenii la vot? Acum a ramas doar Dragnea. El singur a vrut sa-l dea jos pe Basescu (…) Doamna Gorghiu isi dadea jos hainele de pe ea sa-l dam jos pe Basescu”, a sustinut acesta.

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger