AcasăPoliticaGorghiu: PNL solicita alegeri anticipate

Gorghiu: PNL solicita alegeri anticipate

Urmare a faptului ca Victor Ponta a anuntat depunerea mandatului sau si, implicit, al membrilor Guvenrului, Alina Gorghiu a anuntat ca PNL-ul solicita alegeri anticipate, acesta fiind mandatul cu care formatiunea va merge la discutiile de la Cotroceni.

Cei doi presedinti ai PNL au anuntat concluziile sedintei de urgenta, desfasurate miercuri inainte de pranz, ca urmare a anuntului premierului Ponta. „Astazi PNL solicita alegeri anticipate. Solicitam asta inca din ianuarie 2015 (…) credem ca astazi cel mai rezonabil lucru, cel mai echilibrat (..) nu este decat solutia alegerilor anticipate printr-un acord politic”, a anuntat Alina Gorghiu care a precizat si ca reprezentantii claseii poltice nu au „voie” sa ramana indiferenti la opinia publica.

Nu in ultimul rand, Gorghiu a precizat ca liberalii vor initia un dialog cu liderii partidelor parlamentare, pentru a vedea daca aceasta varianta va fi acceptata.

Blaga: Decizia lui Ponta e tarzie

La randul sau, Vasile Blaga, celalalt co-presedinte al marelui Partid National Liberal, a punctat ca, in opinia sa, pasul in spate facut de premier a venit prea tarziu. „Decizia domnului Ponta este tarzie, mai bine mai tarziu decat niciodata”, considera fostul ministru.

Cat priveste pasul pe care vor sa il urmeze liberalii, politicianul a oferit, la randul sau, cateva detalii. „Este nevoie de acest acord politic pentru ca e nevoie ca alegerile pe care noi le solicitam sa aiba loc in cat mai scurt timp cu putinta (…) este cea mai onesta propunere pe care o facem”, a precizat Blaga, adaugand ca romanii doresc sa-i reprezinte cei pe care ii vota.

foto: facebook

author avatar
Cristina Stefan
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger