AcasăPoliticaGorghiu: Ne baga pumnul in gura

Gorghiu: Ne baga pumnul in gura

Cu sprijinul primarului Sorin Oprescu, pesedistii i-au alungat pe liberali din zona Palatului  Parlamentului. In aceste conditii, penelistii  au anuntat ca renunta la mitingul anti-guvernamental pe care intentionau sa-l organizeze.

Alina Gorghiu nu a fost de acord ca mitingul PNL sa se desfasoare in zona Hotelului Marriott

Gratie prieteniei cu domnul Oprescu, pesedistii au primit pentru contramaifestatia lor toata zona de intrare in Parlamentul Romaniei, iar noi un perimetru nu foarte confortabil si atragator (trotuarul din zona Hotelului Marriott – n.r), a reclamat co-presedintele PNL Alina Gorghiu.  Deranjata de aceasta miscare, sefa liberalilor i-a acuzat pe social-democrati ca incalca dreptul la libera exprimare. „De cateva zile am anuntat faptul ca vom face un lant uman in jurul Parlamentului pentru respectarea unor drepturi ale cetatenilor romani. Astazi se adeveresc amenintarile lui Ponta si ale ilustrului necunoscut Cazanciuc de la Ministerul Justitiei, amenintari care spuneau un lucru: ca vor face asa incat sa strice o manifestare pasnica pe care PNL doreste sa o organizeze. (…)

Hotelul Marriott

Este evident in ADN-ul PSD-ului sa bage pumnul in gura Opozitiei, societatii civile si sa reprime orice forma de manifestare si orice drept la adunare constitutional pe care orice om din Romania il are”, a mai spus Gorghiu. Ca sa nu le dea satisfactie celor de la putere, liberalii au ales sa anuleze miscarea de protest. „Am decis sa nu fim parte la niste manifestari care sa aduca aminte de 1990, ca despre asta este vorba. PSD face ce stie cel mai bine, adica contramanifestatii, contra mitinguri si nu am dori sa aiba vreun roman de suferit indiferent pe cine sustine”, a explicat co-presedintele PNL Vasile Blaga.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger