AcasăPoliticaGorghiu, la finele intrevederii cu Ciolos: Poate fi o premiera de bun...

Gorghiu, la finele intrevederii cu Ciolos: Poate fi o premiera de bun augur/ Nu s-a discutat despre nume de ministri

La finele unei scurte intalniri, de aproximativ 40 de minute, avute, dimineata, cu premierul desemnat, cei doi presedinti ai PNL au prezentat cateva concluzii ale discutiilor avute cu Dacian Ciolos, la sediul central al formatiunii.

Iar din aceste precizari reiese cat se poate de clar faptul ca liberalii ii acorda incredere primului-ministru desemnat, deunazi, de catre seful statului pentru a se ocupa de viitoarei urmatoarei echipe de la Palatul Victoria, dupa demisia lui Victor Ponta si, implicit, depunerea mandatului Cabinetului sau.

„Din toata discutia a reiesit un lucru: domnia sa stie ca misiunea de a conduce un guvern in  aceasta perioada nu este deloc usoara. Vom vedea cum se vor desfasura lucrurile in urmatoarea perioada”, a precizat Alina Gorghiu, care considera ca era „firesc” sa existe o astfel de „discutie de inceput”.

Precizand, totodata, ca nu s-au discutat nume sau liste de ministri, si ca abia acum se incep discutiile despre formarea Cabinetului, co-preseidntele PNL a lamurit ca intregul Executiv va fi format din „specialisti, oameni care nu au carnet de partid”.

„Am convingerea ca, in ciuda faptului ca misiunea acestui Cabinet nu este usoara, Dacian Ciolos se va descurca foarte bine, cu intelepciune in selectia minstrilor (…) cu atentie mare la proiectele cu care va veni in atentia Parlamentului”, a conchis Gorghiu.

Dupa desemnarea lui Ciolos premier, seara trecuta liberalii anuntau, prin vocea purtatorului de cuvant al partidului, ca „PNL asteapta cu interes prezentarea echipei guvernamentale pe care premierul desemnat urmeaza sa o inainteze Parlamentului. Stim ca misiunea sa nu este una usoara si ca va trebui sa convinga o majoritate parlamentara care sa sustina acest Guvern de tehnocrati”. Dar si ca liberalii vor „sustine acest Cabinet atat timp cat va face bine pentru Romania”.

166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger