AcasăPoliticaGorghiu, la dezbaterea motiunii PNL: Avem sansa sa demonstram ca Parlamentul nu...

Gorghiu, la dezbaterea motiunii PNL: Avem sansa sa demonstram ca Parlamentul nu este solidar pana la capat cu ipocrizia

(foto: Facebook/Alina Gorghiu)

Prima care a vorbit, dintre cei doi presedinti ai Partidului National Liberal, formatiune initiatoare a motiunii de cenzura la adresa actualului Executiv, de la tribuna Parlamentului, in fata senatorilor si a deputatilor prezenti la sedinta de plen, pe tema dreptului la vot, a fost Alina Gorghiu.

(foto: Facebook/Alina Gorghiu)

„Domnule Ponta, inca prim-ministru al Romaniei, domnilor ministri, astazi, Parlamentul Romaniei are ocazia sa isi recastige onoarea. Cu trei zile inainte, Camera Deputatilor a decis ca Premierul Romaniei nu este egal in drepturi cu cetatenii Romaniei, iar majoritatea parlamentara nu are nimic in comun cu majoritatea romanilor. Astazi avem sansa sa demonstram ca Parlamentul nu este solidar pana la capat cu ipocrizia si cu abuzul”, a afirmat, printre altele, deputatul liberal.

Totodata, Gorghiu a amintit ca, pe langa chestiunea dreptului de vot, amintind despre situatia votului din Diaspora, din noiembrie anul trecut, despre care a spus ca nu crede ca a fost doar un „”accident”, motiunea isi propune, sa elimine, prin demiterea actualului Executiv condus de catre premierul Ponta, „toate deviatiile politice ale acestui regim nedemocratic si anticetatean”.

La randul sau, Blaga a declarat, de la tribuna Parlementului, printre altele, ca premierul ar fi trebuit sa isi prezinte demisia dupa scandalul din Diaspora.

 

author avatar
Cristina Stefan
68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger