AcasăPoliticaGorghiu, interesata de trupul si sufletul lui Boc

Gorghiu, interesata de trupul si sufletul lui Boc

Candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat la Primaria Clujului nu-i incanta din cale afara pe noii liberali. Dimpotriva.

Alina Gorghiu priveste cu multa rezerva candidatura lui Emil Boc

Cand vine vorba despre Emil Boc, co-presedintele PNL Alina Gorghiu isi aminteste brusc de simpatia nutrita de colegul sau clujean fata de Traian Basescu si nu ezita sa-si expuna public rezervele. ”Si-a depus candidatura domnul Boc. O sa fie o discutie, pentru ca nu as vrea sa reinviez sensibilitati pe care le-a avut domnul Boc dupa ce si-a anuntat candidatura sau inscrierea lui Traian Basescu in PMP si as vrea sa stiu foarte clar, in calitate de copresedinte al acestui partid, daca este trup si suflet in aceasta formula sau se uita cumva in spate si poate vrea altceva, poate vrea alt proiect, poarte vrea sa faca un pas lateral. Nu stiu. Ramane de vazut. Nu-mi este foarte clara directia de la Primaria Cluj-Napoca, nu stiu daca va fi Emil Boc. Nu mai sunt atat de sigura daca Emil Boc va fi candidatul”, a comentat Gorghiu pe larg subiectul.

Pentru a scapa de Lia Olguta Vasilescu, PNL il arunca in joc pe fotbalistul Pavel Badea

In context, liderul PNL a tinut si sa aminteasa tuturor celor interesati ”reteta” dupa care liberalii isi vor alege, in 2016, candidatii pentru administratia locala: ”Trebuie sa nu aiba probleme cu legea, sa respecte criteriile de integritate, trebuie sa aiba o pregatire profesionala care sa-l recomande pentru functie in administratie si trebuie sa aiba girul comunitatii care va fi evidentiat intr-o analiza sociologica. Incercam sa ne tinem de aceasta reteta”.

PNL joaca la ofsaid cu Olguta Vasilescu

Pavel Badea

Fostul fotbalist Pavel Badea va fi candidatul PNL pentru Primaria Craiovei la localele din 2016. Anuntul a fost facut de Alina Gorghiu, care a avut grija sa-si ridice in slavi candidatul: ”Pentru Craiova avem un candidat pentru primarie si foarte bun. Atunci cand a iesit USL s-au pus sondaje de opinie si Olguta Vasilescu a iesit putin peste el. Avem un candidat foarte bun si iubit de comunitate: Pavel Badea, fotbalist”. O decizie care demonstreaza o data-n plus ca, in Romania, politica si fotbalul merg mana-n mana.

author avatar
Simona Badulescu
694 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger