AcasăPoliticaGorghiu il acuza pe Oprea de bigamie politica

Gorghiu il acuza pe Oprea de bigamie politica

Pentru ca nu au putut sa-l convinga cu vorba buna, liberalii au pornit o adevarata cruciada impotriva vicepremierului Gabriel Oprea. Cea mai vocala contestatara este chiar Alina Gorghiu, sefa liberalilor avertizandu-l ca jocul la doua capete nu o sa-i mai mearga mult.

Alina Gorghiu, dezamagita de alegerea lui Gabriel Oprea

Si cu Victor Ponta la masa guvernamentala si cu interesul national in gand, nu se poate. Acesta este mesajul pe care Gorghiu a tinut sa i-l transmita liderului UNPR. In context, Alina Gorghiu a dat de inteles ca bigamia politica in care se complace Gabriel Oprea nu ii face cinste.  „Dupa atacul de zilele trecute al premierului la presedintele Iohannis, ma mir ca domnul Oprea nu este deja foarte suparat. Atitudinea asta, si cu ala, si cu ala, s-ar putea sa nu fie prea sanatoasa, nici in politica, nici in viata. S-ar putea sa fie nevoie sa ia o decizie”, a declarat co-presedintele PNL. La fel de nesanatosa i se pare Alinei Gorghiu si loialitatea pe care vicepremierul o manifesta fata de Victor Ponta. „Cred ca interesul national nu poate fi negociat si nu cred ca loialitatea fata de Victor Ponta trebuie pusa pe primul plan. Sunt situatii de exceptie si nu vreau sa comentez pozitia adoptata de domnul Oprea. Fiecare emite in spatiul public orice opinie si e responsabil pentru ea. Nu pot sa inteleg loialitatea dusa peste limita care inseamna acel interes public. Unul este destinul tarii si altul este destinul lui Victor Ponta”, a mai afirmat Alina Gorghiu.

Gabriel Oprea nu vrea sa-si incalce cuvantul

Opinia este impartasita si de prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, acesta sustinand ca UNPR ar trebui sa faca un guvern in acord cu interesul national, nu cu interesul lui Victor Ponta :„Domnul Oprea spune: <<mi-am dat cuvantul fata de acest om (Victor Ponta – n.r.). Nu pot sa-mi retrag cuvantul >>. Da, in conditii normale da, dar nu in conditiile in care omul fata de care ti-ai dat cuvantul face rau tarii. Esti dezlegat de cuvant, domnule(…) Esti dezlegat in momentul asta. Nu mai ai nici o obligatie morala”.

Gabriel Oprea le da cu flit

Fie ca au fost lansate de Alina Gorghiu si Catalin Predoiu sau de reprezentanti din esalonul doi, atacurile penelistilor nu l-au impresionat pe Gabriel Oprea, ba chiar l-au determinat sa-si reafirme sustinerea pentru premier. „Mergem cu actuala coalitie de guvernare. Consideram ca actualul guvern este un guvern bun, care are performante economice pentru Romania. (…)Parlamentarii nostri nu vor vota motiunea de cenzura”, le-a transmis Oprea liberalilor.

[poll id=”1098″]

author avatar
National
1.339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger