AcasăPoliticaGorghiu ii pune frana lui Predoiu

Gorghiu ii pune frana lui Predoiu

Catalin Predoiu s-a saturat de declaratii de presa, mesaje pe retelele de socializare sau evenimente de partid. Premierul din umbra al PNL vrea ca vocea lui sa se faca auzita in plina strada.

Alina Gorghiu considera ca manifestatiile din ultimele zile nu trebuie confiscate de partide

Inspirat de romanii care au protestat fata de votul senatorilor in cazul Dan Sova, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu le-a cerut politicienilor sa urmeze exemplul si sa organizeze o manifestatie in care sa-i rusineze pe alesi care blocheaza justitia. „Respectul meu pentru cei care au protestat impotriva acelor senatori care au votat contra justitiei in cazul pesedistului Dan Sova. Ei dovedesc curaj si responsabilitate. Sunt solidar cu ei. Poate ca e momentul ca toti oamenii politici care doresc o schimbare reala in viata noastra publica sa iasa in strada”, a precizat Predoiu.

Catalin Predoiu ii cheama pe politicieni in strada

Mesajul prim-vicepresedintelui liberal  nu s-a bucurat insa de prea mare succes, fiind respins chiar de conducerea PNL, prin vocea Alinei Gorghiu. „Cetatenii nu pot fi mobilizati la protest prin apeluri ale politicienilor pe Facebook”, i-a taiat Gorghiu macaroana lui Predoiu”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.056 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger