AcasăPoliticaGorghiu i-a dat replica lui Ponta: Dupa ce iei un cartonas rosu,...

Gorghiu i-a dat replica lui Ponta: Dupa ce iei un cartonas rosu, parasesti terenul, nu te legi de bare!

Odata ce Ponta i-a ridicat mingea la fileu, copresedintele PNL i-a dat replica premierului Ponta, tot pe Facebook. Fara sa uite sa respecte terminologia specifica „sportului rege”.

Asadar, la cateva ore dupa ce primul-ministru a scris, pe contul sau de pe reteaua de socializare, ca admite ca Messi, starul Barcelonei -echipa castigatoare a meciului la care a asistat, seara trecuta, la invitatia omologului sau georgian, pe stadionul din Tbilisi – l-a cam ignorat la ceremonia de la finele meciului, motiv pentru care copresedintele PNL ar putea sa-i ceara demisia din postura de premier, Alina Gorghiu i-a servit o replica destul de usturatoare.

„Sunt convinsa, insa, ca Lionel Messi este un interlocutor mai adecvat pentru Victor Ponta decat reprezentantii opozitiei, avand in vedere preocuparile din ultima perioada ale inca Prim-ministrului Romaniei”, a sustinut liberala.

Si, de parca nu ar fi fost suficient de acid, mesajul lui Gorghiu s-a incheiat cu o remarca si mai dura, aluzie la faptul ca, odata ce un fotbalist e eliminat de pe teren, acesta pleaca la vestiare si nu se leaga de buturile uneia dintre cele doua porti de pe teren. „Cu aceasta ocazie, ar putea afla ca dupa ce iei un cartonas rosu de la opinia publica si propriul partid, parasesti terenul, nu te legi de bare”, a conchis Gorghiu.

Va amintim si mesajul la care deptatului liberal a reactionat: „Recunosc! Messi m-a ignorat! 🙂 O sa imi ceara Dna. Gorghiu demisia!”

author avatar
Cristina Stefan
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger