AcasăPoliticaGorghiu face deranj in coalitie

Gorghiu face deranj in coalitie

Ca orice femeie, Alina Gorghiu a demonstrat ca se pricepe bine la intrigi. Cu o vorba aruncata intr-o emisiune televizata, sefa liberalilor a reusit sa sadeasca indoiala in inima coalitiei de guvernare.

Alina Gorghiu cauta sa bage raca intre PSD si UNPR

Gandul ca uneperistii ar putea sa-i lase cu ochii in soare i-a macinat pe pesedisti din prima zi in care s-au aliat cu partidul lui Gabriel Oprea.  Justificata sau nu, nelinistea social-democratilor este speculata acum de co-presedintele PNL Alina Gorghiu. Concret, aceasta a lasat sa-i scape o informatie interesanta despre negocierile pe care le poarta cu deputati si senatori ai UNPR. „Am discutat cu colegi ai domnului Gabriel Oprea si pe unii i-am convins ca merita sa sustina acest program de guvernare. In momentul in care vom avea aceasta majoritate, vom depune motiunea de cenzura”, a afirmat Gorghiu. Planul co-presedintelui PNL a functionat, pesedistii au sarit ca arsi iar reprezentanti UNPR au fost nevoiti sa iasa si sa infirme tradarea. „Nu, nu ne-au cautat, astea sunt aiureli, cel putin pana in momentul de fata nu ne-au cautat”, a declarat senatorul UNPR Constantin Popa, citat de stiripesurse. In plus, parlamentarul a sustinut ca progresistii nu au motive sa schimbe tabara politica.

Parlamentarii lui Gabriel Oprea, obligati sa-si linisteasca partenerii de guvernare

„Din ceea ce stiu eu grupul UNPR este unit, comunicam foarte bine, nu am auzit pe nimeni sa-si exprime dorinta de a pleca la PNL ca sa faca pe acolo tusa sau mai-stiu-eu ce altceva, sau sa faca pe ospatarul, pentru ca va dati seama, la un partid mare cum e PNL-ul, noi care am trece am fi traseisti, nu, si am fi ospatari, le mai ducem o bere, sau ce sa facem acolo?”, a mai spus Popa.

Oprea pe lista neagra

Ludovic Orban nu-l inghite pe Gabriel Oprea

Desi stie foarte bine ca fara UNPR liberalii nu prea au sanse sa darame Guvernul Ponta, prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban spune ca nu-si doreste sa-l aiba partener pe Gabriel Oprea. „Dupa cum arata structura Parlamentului azi, UNPR e cheia de intrare la Palatul Victoria. In ce ma priveste, si nu numai pe mine, nu cred ca e posibila o negociere cu Gabriel Oprea. Intotdeauna el a reprezentat tot ce e mai imoral in viata politica si parlamentara romaneasca. El i-a asigurat lui Traian Basescu majoritatea parlamentara dupa prezidentialele din 2009. Oprea a recrutat parlamentari din partidele de opozitie satisfacand interesele lor individuale, de la protectie in fata anchetelor penale, la favorizarea unor firme sustinute de parlamentarii racolati si la alte servicii de care sper sa se afle. A facut asta pentru Basescu si apoi pentru Ponta. Nu avem nevoie de un astfel de personaj”, a declarat Orban.

[poll id=”963″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.670 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger