AcasăPoliticaGorghiu e categorica: Cata vreme va fi presedinte Iohannis, niciodata Dragnea nu...

Gorghiu e categorica: Cata vreme va fi presedinte Iohannis, niciodata Dragnea nu va fi premier

Pesedistii spun ca presedintele Klaus Iohannis abia asteapta sa o vada pe Alina Gorghiu la Palatul Victoria

Considerand ca forumul alesilor locali ai PNL-ului e ocazia perfecta pentru a lamuri un aspect, copresedintele lliberalilor i-a transmis un mesaj actualului lider al PSD-ului.

Gorghiu pare sa stie sigur ca, atata vreme cat la Cotroceni va fi actualul sef al statului, Liviu Dragnea nu ar avea vreo sansa, cat de mica, sa ajunga in fruntea echipei de la Palatul Victoria.

Cum din directia ambelor partide se fac tot soiul de planuri si de pregatiri inaintea alegerilor parlamentare din toamna, la finele carora se va sti clar cine anume are majoritatea si cine va ajunge sa formeze viitorul guvern, dar si pe fondul asigurarilor din ambele tabere ca se nu se ia in calcul o posibila alianta postelectorala PSD-PNL, Gorghiu a fost cat se poate de categorica, pe aceasta tema. „Au trecut vremurile in care Romania se putea lauda ca accepta un prim-ministru condamnat definitiv. Va asigur ca atata vreme cat la Cotroceni va fi un presedinte pe care il cheama Klaus Iohannis, niciodata Dragnea nu va fi premier”, a rostit sefa PNL, pe un ton categoric, de la tribuna salii in care se adunasera, vineri, mai-marii liberali.

224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger