AcasăPoliticaGorghiu, catre pesedisti, in cazul Corlatean: Sa aiba decenta de a nu...

Gorghiu, catre pesedisti, in cazul Corlatean: Sa aiba decenta de a nu impiedica aceasta ancheta

Reactiile pe marginea cererii DNA in privinta fostului ministru de Externe Corlatean, actualmente senator, nu s-au lasat prea mult asteptate.

Co-presedintele PNL, de exemplu, ar vrea ca social-democratii „sa aiba decenta de a nu impiedica aceasta ancheta printr-un vot impotriva urmaririi penale”, ba mai mult, „sa plece capul in pamant, sa-si recunoasca abuzul si sa le ceara scuze romanilor”, din cate noteaza Gorghiu pe contul sau oficial de Facebook.

Mai mult, liberala aminteste depre cozile formate in apropierea unor sectii de votare din afara tarii, la alegerile prezidentiale din toamna lui 2014, dar si ca „foarte multi romani din diaspora au fost impiedicati sa voteze”, subliniind ca se asteapta un rezultat in cazul de fata. „Romanii din diaspora, dar si noi cei din tara, asteptam un deznodamant al anchetei in acest caz. E bine ca se intampla totusi ceva, fie si la un an si jumatate de la cea mai grava incalcare a drepturilor electorale petrecuta in Romania ultimilor ani”, a mai punctat Alina Gorghiu.

Va amintim faptul ca, din directia DNA, s-a aflat in aceasta dimineata faptul ca procurorii cer aviz in privinta urmaririi penale a senatorului care, in noiembrie 2014, conducea Ministerul de Externe, pentru suspiciuni de abuz in serviciu si impiedicarea exercitarii drepturilor electorale.

98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger