AcasăPoliticaGorghiu, banc pe seama lui Tariceanu: cum stii ca vine campania electorala?

Gorghiu, banc pe seama lui Tariceanu: cum stii ca vine campania electorala?

Dezbateri, confruntari, mustruluiri, acuzatii mai mult sau mai putin voalate, dar si glume. Politica autohtona pare sa aiba de toate, in ultima vreme cel putin.

Cel putin daca e sa ne uitam peste cel mai recent mesaj pe care Alina Gorghiu, sefa unica a PNL-ului, i l-a transmis public co-presedintelui ALDE, dupa ce acesta din urma a facut o serie de aprecieri inclusiv la recentele declaratii ale sefului statului. Bref, Gorghiu a considerat ca poate fi inventat un banc in jurul unui anume aspect pe care il desprinde din spusele fostului liberal, actualmente lider al ALDE. „Ma intreb oare daca dl Tariceanu nu s-o fi plictisit sa spuna in fiecare zi acelasi lucru. Aceleasi scenarii, alte perioade, aceleasi declaratii, aceleasi povesti. Am putea face si un banc: cum stii ca vine campania electorala? Incepe Tariceanu sa ameninte cu suspendarea…”, conchide Gorghiu, ironic, pe Facebook.

Deunazi, Tariceanu aducea in discutie ceea ce ii parea a fi „intrarea presedintelui Romaniei in fruntea unei campanii electorale fatise in favoarea PNL, prin care ii indruma pe cetateni cu cine sa voteze si cu cine sa nu voteze, pe cine doreste prim – ministru etc.”, atrangan d atentia ca ALDE montorizeaza „toate actiunile neconstitutionale ale Presedintelui Romaniei”, dar si ca „pentru stabilitatea politica a Romaniei nu dorim sa ajungem la un punct critic cauzat de perseverenta cu care domnul presedinte incalca prevederile Constitutiei”. Nici sefa unica a liberalilor nu a scapat de analiza lui Tariceanu, care o veder ca pe un „presedinte debusolat si imatur politic, ramas in faza in care „se joaca” de-a condusul partidului, cum se joaca cei mici cu papusi si soldatei”.

254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger