AcasăPoliticaGigi Becali, scouter pentru PNL

Gigi Becali, scouter pentru PNL

Gigi Becali, care s-a autointitulat ”pestisorul de aur” al lui Crin Antonescu, este gata sa-i mai indeplineasca liderului liberal o dorinta. Deputatul s-a angajat sa transforme PNG-ul intr-o spalatorie ecologica pentru transfugii care vor sa ajunga in PNL.

Gigi Becali pune PNG-ul la dispozitia lui Crin Antonescu

In drum spre PNL, traseistii vor face o halta in PNG  pentru o intensa reeducare ideologica. Strategia face parte dintr-un acord politic pe care Crin Antonescu si Gigi Becali l-au incheiat deunazi. Nu printr-un act oficial, ci printr-o strangere de mana, asa cum le sta bine unor barbati de stat.

”Miscarea a fost gandita ca sa le inchida gura pesedistilor nemultumiti de transferurile catre PNL.  In plus, nu este obligatoriu ca deputatii/senatorii respectivi sa se inscrie in PNL, la fel de bine  pot raspunde la comanda lui Antonescu si daca sunt in PNG”, a declarat un parlamentar PNL. Totodata, acesta a precizat ca, in schimbul micului serviciu, Gigi Becali se va bucura in continuare de sustinerea liberalilor, va activa in grupul acestora si isi va mentine statutul de membru al Comisiei juridice.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
568 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger