AcasăPoliticaGigi Becali, executat de Remus Cernea

Gigi Becali, executat de Remus Cernea

Deputatul Remus Cernea il taraste in instanta pe Gigi Becali, pe care il acuza de ”atac la persoana”. Considerand ca spusele lui Becali i-au afectat ”imaginea, onoarea si reputatia”, Cernea cere si 50.000 de euro daune morale de la parat.

”Am avut nenumarate luari de pozitie in favoarea unor cetateni victime ale unor abuzuri sau in sprijinul unor grupuri vulnerabile tinta a urii si intolerantei. Acum este o conjunctura in care consider ca este necesar sa demarez un proces in care imi apar mie insumi drepturile. Dar vad acest proces si ca fiind parte parte a unui efort de salubrizare a discursului public din Romania marcat in prea mare masura de vulgaritati, violente de limbaj si atitudini agresive care pun accentul pe atacul la persoana si nu pe discutarea ideilor”, si-a justificat Cernea demersul.

Si mai exact, Remus Cernea reclama ”reactia extrem de violenta”, care a inclus si ”amenintari cu violenta fizica”, pe care Gigi Becali a avut-o in timpul unei emisiuni televizate in care se discuta despre ”caracterul stiintific” al lucrarilor scrise de detinuti.

author avatar
Simona Badulescu
300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger