AcasăPoliticaGigel de la Cultura, acuzat de atac ”mineresc” la adresa gramaticii

Gigel de la Cultura, acuzat de atac ”mineresc” la adresa gramaticii

Un consilier al premierului Victor Ponta il desfiinteaza pe candidatul propus de PNL pentru functia de ministru al Culturii, Gigel Stirbu.

Ca dovada ca pesedistii nu le mai iarta nimic liberalilor, Radu Popa il desfiinteaza pe Gigel Stirbu (foto jos) candidatulPNL la Cultura
Gigel Stirbu

Deputatul PSD (fost PPDD) si consilier al lui Victor Ponta, Radu Popa, ii cere liderului PNL sa propuna pe altcineva la Ministerul Culturii.

”Domnul Stirbu si-a plombat drumul spre minister prin lovituri mineresti in figura gramaticii, chiar daca alonja sa intelectuala nu parea sa ne mai surprinda cu nimic (…) Va solicit, domnule Presedinte Antonescu, sa va ganditi daca, pe scaunul pe care, anterior, au stat, printre altii, C.A. Rosetti, Titu Maiorescu si Nicolae Iorga, iar mai recent, filosoful Andrei Plesu si scriitorul Marin Sorescu, nu ar trebui sa vina un om, un liberal, pentru care utilizarea Acuzativului, a Nominativului si acordurile pronumelor personale posesive nu reprezinta marea dilema profesionala a carierei”, insista Radu Popa.

author avatar
Simona Badulescu
377 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger