AcasăPoliticaGhita sustine ca sefa DNA i-ar fi trimis un mail de pe...

Ghita sustine ca sefa DNA i-ar fi trimis un mail de pe o „adresa secreta”

Deputatul Ghita arunca pe piata o noua bomba, de aceasta data in legatura cu un mail presupus a fi privat, pe care l-ar fi folosit sefa Directiei Nationale Anticoruptie.

Dupa ce in prima faza a reusit sa atraga atentia opiniei publice formuland un autodenunt la Parchet, in privinta unui raport asa-zis „masluit” in privinta tezei de doctorat a actualei sefe a DNA, de aceasta data Sebastian Ghita a iesit in spatiul public sustinand ca ar fi corespondat cu Laura Kovesi, aceasta din urma folosind o adresa privata.

Desi procurorul-sef al DNA-ului a declarat ca nu poate fi vorba de vreo relatie de prietenie cu „inculpatul Ghita”, deputatul continua sa dea de inteles contrariul, prezentand o captura dintr-un presupus mail redactat de cea dintai. Conform b1.ro, politicianul sustine urmatoarele: „Aceasta este copia unui email primit de mine de la doamna Kovesi. Dansa a folosit tot timpul o adresa secreta numita cucuveauamov@gmail.com. Asa a considerat ca-si poate ascunde identitatea si ca poate rezolva chestiuni personale secrete din interiorul Parchetului General si DNA. (…) Acest email mi-a fost transmis de catre doamna Kovesi in 23.07.2012 (…) Am decis sa fac public acest email ca urmare a negarii de catre doamna Kovesi a relatiei reale cu mine, precum si ca urmare a cererilor opiniei publice de a prezenta dovezi”, a sustinut parlamentarul.

author avatar
eNational
324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger