AcasăPoliticaGhita: Ponta va fi luat cu mascatii

Ghita: Ponta va fi luat cu mascatii

Dupa ce DNA i-a pus sechestru pe avere si i-a interzis sa mai calce prin Parlament,  Sebastian Ghita a pornit cruciada impotriva procurorilor, acuzandu-i ca urmaresc daramarea Guvernului Ponta.

In opinia lui Sebastian Ghita procurorii si-au propus sa-l umileasca pe premierul Victor Ponta

Ghinionul care s-a abatut asupra lui Sebastian Ghita are un nume: Victor Ponta. O spune chiar fostul pesedist, convins fiind ca este hartuit de procurori pentru ca nu l-a determinat pe premier sa demisioneze. „De doua saptamani politicieni, procurori, oameni din servicii imi atrag atentia ca voi avea probleme daca Victor Ponta nu-si da demisia. (…)Nu-l pot influenta sa-si dea demisia cand doresc procurorii, nu am aceasta influenta asupra primului ministru al Romaniei”, a afirmat deputatul. Totodata, acesta este de parere ca procurorii vor sa-l umileasca pe premier si sa-l determine sa plece din fruntea Guvernului. Scenariu care, in opinia parlamentarului, nu ii este deloc strain nici presedintelui Klaus Iohannis. „Planul nu s-a terminat. Procurori si ofiteri din servicii vor sa-l puna intr-o situatie umilitoare pe Victor Ponta. Vor sa-l faca sa-si dea singur demisia. E posibil sa-l puna sub control judiciar si sa-i interzica sa intre in cladirea Guvernului. (…) Strategia e simpla: sa-l umileasca, sa-l tarasca la Politie, sa-l aduca cu mascatii din aeroport, sa faca tot ce pot pentru a-l pune in situatii umilitoare si stanjenitoare pe premierul Romaniei ca el sa-si dea demisia”, a declarat Sebastian Ghita, mentionand ca urmatoarea mutare este la Klaus Iohannis. „Cei care ticluiesc acest plan povestesc la nesfarsit ca dupa ce Victor Ponta va fi doborat, Klaus Iohannis va propune un prim ministru cu guvern minoritar.  Motivul pentru care grabesc doborarea lui Ponta este ca parlamentarii nu vor dori dizolvarea si vor vota orice guvern a treia oara”, a mai spus deputatul.

PSD il apara, PNL il desfiinteaza

Desi afirmatiile lui Sebastian Ghita privind „lovitura de palat” sunt foarte grave, pesedistii au ales totusi sa le ingnore. In schimb, nu s-au sfiit sa comenteze decizia procurorului prin care deputatului i s-a interzis sa isi exercite mandatul. „Este neconstitutional sa interzici unui parlamentar sa participe la lucrarile Parlamentului.  Lucrul acesta nu il spun eu, l-a spus CCR intr-o cauza mai putin sensibila”, a declarat liderul deputatilor PSD, Marian Neacsu. De partea cealalta, co-presedintele PNL Alina Gorghiu este de parere ca Sebastian Ghita loveste in procurori ca sa-l salveze pe Victor Ponta. „Crede ca, prin aceasta atitudine si infierand cu manie proletara institutiile, care astazi l-au prigonit si plimbat, crede ca a gasit scuza general valabila pentru belele legate de dosarele pe care le are domnia sa. In realitate, in esenta, odata cu Ponta va pleca si omul politic Ghita si modelul de om politic Ghita”, a conchis Gorghiu.

[poll id=”1032″]

author avatar
National
2.148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger