AcasăPoliticaGhita, o noua oprire la DNA Ploiesti: Am vazut ca toata lumea...

Ghita, o noua oprire la DNA Ploiesti: Am vazut ca toata lumea vine. M-am gandit sa vin si eu

Sebastian Ghita are termen pana joi sa acopere cautiunea de 13 milioane de euro

Se poate spune, fara urma de dubiu, ca ziua a inceput cu o adevarata forfota la DNA, atat la Ploiesti, cat si la sediul central, de pe Stirbei Voda, unde au fost zariti mai multi politicieni cunoscuti.

Dupa Madalin Voicu si Valeriu Zgonea, care au ajuns la DNA, in Capitala, si, respectiv, dupa Crin Antonescu si sotia sa, europarlamentarul Adina Valean, care s-au prezentat la sediul din Ploiesti al institutiei anticoruptie, pentru a fi audiati in calitate de martori, si deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat in fata procurorilor ploiesteni.

De altfel, deputatul a tinut sa faca si o remarca in acest sens, inainte de a intra sa discute cu anchetatorii DNA, dupa ce a mentionat ca nu stie exact in ce cauza au dorit procurorii sa discute cu el. „Am vazut de dimineata (…) ca toata lumea vine la DNA Ploiesti si m-am gandit sa vin si eu, ca poate se da ceva pe degeaba, ca poate vin si eu „, a declarat, zambind, Ghita, parlamentarul adaugand ca se asteapta sa fie vorba despre „proceduri in vechile dosare”.

author avatar
Cristina Stefan
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger