AcasăPoliticaGhita il ameninta pe Orban cu tribunalul

Ghita il ameninta pe Orban cu tribunalul

Ludovic Orban, cu ochii pe afacerile deputatului Sebastian Ghita

Sebastian Ghita si Ludovic Orban sunt la cutite, fostul pesedist declarand ca este gata sa rezolve conflictul in instanta.

Ludovic Orban, cu ochii pe afacerile deputatului Sebastian Ghita

Tonul disputei a fost dat de prim- vicepresedintele PNL , acesta afirmand ca Sebastian Ghita ar fi „capusat” Transelectrica, evident cu binecuvantarea PSD. „Ghita a beneficiat de un contract preferential la Transelectrica –  inchirierea a 5.000 de km de fibra optica pentru care a platit o suma ridicola. Nu poate sa trateze aceasta companie ca pe un butic in care sa smechereasca in conformitate cu interesele clientele politice”, a sustinut Orban. Iritat de aceste acuzatii, Ghita s-a dus glont la sefa liberalilor Alina Gorghiu, cerandu-i sa-i inchida rapid gura lui Orban. „Trag speranta ca doamna Gorghiu nu va tolera practicile acestui politruc”, a explicat  Sebastian Ghita, aratand insa ca nu va ezita sa depuna plangere penala impotriva deputatului PNL. „Inca nu vreau sa-l jignesc pe Ludovic Orban, dar cred ca aceasta campanie mincinoasa, prefacuta, in care se  foloseste de date false si minciuni nu mai poate fi tolerata.

Sebastian Ghita vrea sa-i inchida gura liberalului cu o plangere penala

I-am mai dat niste replici acestui batran politician despre afacerile lui cu Nelu Iordache. (…) Cred ca este momentul sa inceteze sa mai arunce minciuni in spatiul public si in Parlament despre mine, despre familia mea si orice alte lucruri mai crede dansul ca sunt legate de mine. Este ultima data cand mai tolerez genul acesta de minciuni fara sa fac plangere penala”, a mai precizat deputatul Sebastian Ghita.

 

author avatar
Adelina Ionicel
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger