AcasăPoliticaGheorghe Stefan, primarul din Piatra Neamt, a intrat in Miscarea Populara

Gheorghe Stefan, primarul din Piatra Neamt, a intrat in Miscarea Populara

Gheorghe Stefan este, de sambata incepand, membru al Fundatiei Miscarea Populara, filiala Piatra Neamt. Edilul si-a motivat alegerea de a trece in tabara lui Traian Basescu, fondator al proiectului in cauza, prin faptul ca a fost dintotdeauna un sustinator al proiectelor sefului statului.

Un nume sonor din politica autohtona s-a alaturat Miscarii Populare (MP). Dupa Elena Udrea si Toader Paleologu, un alt politician cunoscut a ales sa se alature MP. Este vorba de edilul din Piatra Neamt, si presedinte onorific al echipei de fotbal Ceahlaul, de unde s-a ales si cu apelativul „Pinalti”. „Miscarea Populara este proiectul lui Traian Basescu, iar eu am fost permanent un sustinator al proiectelor sale. Am respectat mereu foarte mult faptul ca Traian Basescu a reusit sa salveze Romania, ducand nava cu bine la cheu pe timp de furtuna”, a sustinut Stefan, precizand, totodata, ca a luat aceasta hotarare din dorinta de a sprijini tinerii care vor sa aduca la indeplinire proiecte sonore.

Decizia primarului orasului de sub Pietricica a fost salutata de Elena Udrea, prezenta la eveniment, alaturi de Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara si fostul ministru al Culturii, Toader Paleologu. „Ma bucur ca inca un primar cu performante se alatura proiectului Miscarea Populara, un proiect al oamenilor de buna credinta care au demonstrat pana acum ca stiu si pot sa lase ceva in urma. Domnul primar a demonstrat ca are un parteneriat cu presedintele Traian  Basescu, asa ca gestul de astazi este unul firesc”, a declarat Udrea, in cadrul conferintei de presa in care s-a anuntat adeziunea primarului Gheorghe Stefan la Miscarea Populara.

author avatar
Cristina Stefan
775 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger