AcasăPoliticaGeorge Maior, prezidentiabilul Elenei Udrea

George Maior, prezidentiabilul Elenei Udrea

”Echilibrat, discret, serios”. Asa l-a caracterizat Elena Udrea pe actualul sef al SRI, George Maior, despre care spune ca ar fi un prezidentiabil cu sansa.

Candidatura lui George Maior, o ipoteza discutata din ce in ce mai intens
Elena Udrea ar vrea ca dreapta sa-l sustina pe actualul director al SRI la prezidentiale
Theodor Paleologu

Doar unite, partidele de dreapta vor putea da presedintele in 2014, a declarat Elena Udrea, mentionand ca nu intelege de ce aceste formatiuni se ambitioneaza sa vina  fiecare cu cate un candidat. In context, fostul ministru al Turismului nu a exclus posibilitatea ca PDL si Traian Basescu sa-l sustina chiar  pe Crin Antonescu. ”Daca in turul doi se vor infrunta Victor Ponta si Crin Antonescu, sigur voi vota cu Antonescu. (…) O sa votez cu candidatul dreptei, chiar daca azi nu putem spune ca PNL se comporta ca un partid de dreapta”, a afirmat Udrea. Referindu-se la posibilele personalitati pe care dreapta unita ar putea sa le sustina, democrat-liberala a recunoscut ca-l prefera pe George Maior in fata lui Mugur Isarescu. ”Categoric, da, l-as vota pentru presedintie! George Maior este o persoana discreta, un om extrem de serios, echilibrat, o persoana de incredere pentru care am toata aprecierea. (…) Mugur Isarescu nu cred ca este genul de presedinte de care are nevoie Romania azi. Dupa Traian Basescu, tara noastra are nevoie de un presedinte la fel de implicat, puternic, care sa tina un echilibru pe scena politica”, a mai spus Udrea.

Paleologu ar merge pe mana lui Isarescu

Vrand parca sa o contrazica pe Elena Udrea, deputatul PDL Theodor Paleologu sustine ca Mugur Isarescu este varianta cea mai buna pentru Cotroceni. ”Isarescu nu-i un animal de campanie, insa este un om respectat, un om care poate crea un consens in jurul lui. (…) Toata lumea e satula de politicieni, satula de prezidentiabili si atunci un om care vine din afara, chiar daca nu are o carisma nemaipomenita, chiar daca nu-i un mare vorbitor, e totusi un om serios, care inspira incredere si atunci s-ar putea foarte bine sa fie votat chiar din primul tur sau ma rog, in orice caz, in al doilea tur sa aiba o majoritate semnificativa”, a explicat Paleologu. Pe langa toate calitatile enuntate mai sus, deputatul PDL a mai precizat ca marele atu al guvernatorului BNR este ca nu trebuie sa dea mita electorala,”pentru ca oricum semnatura lui este pe toate bancnotele din Romania”.

author avatar
Adelina Ionicel
1.109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger