AcasăPoliticaGeorge Maior, la Parlament: a fost acasa la Oprea, la un "eveniment...

George Maior, la Parlament: a fost acasa la Oprea, la un „eveniment privat”

George Maior (foto) şi Teodor Meleşcanu, şefii SRI şi SIE la momentul declanşării scandalului au demisoionat între timp

Fostul sef al SRI, actualmente ambasadorul roman la Washington, a facut cateva precizari, luni dimineata, in fata comisiei parlamentare de ancheta de la Parlament, constituita in vederea verificarii unor aspecte ce tin de scrutinul din 2009.

George Maior a confirmat, practic, faptul ca a fost acasa la Gabriel Oprea, in seara celui de-al doilea scrutin al prezidentialelor si ca a fost vorba despre un „eveniment privat” la care „nu s-au intamplat aspecte pe care sa se sesizez ca ilegale, neconstitutionale si chiar conform unor standarde de moralitate idn punct de vedere al functionalitatii institutiilor si persoanelor care reprezinta acele institutii”. „Nici din acest punct de vedere nu am ce sa imi reprosez”, a subliniat actualul ambasador.

Trebuie spus ca fostul director al Serviciului Roman de Informatii a ales, insa, sa nu dea si detalii cu privire la persoanele care au participat la intalnirea cu pricina sau despre desfasurarea serii respective, invocand faptul ca era un „eveniment privat”. „Si directorul SRI (…) va participa intotdeauna si la evenimente private, va marca o distinctie intre viata privata si viata publica”, a declarat Maior.

129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger