AcasăPoliticaGeoana a anuntat: El, Sova si Vanghelie, suspendati din PSD pana la...

Geoana a anuntat: El, Sova si Vanghelie, suspendati din PSD pana la congres

Cei trei social-democrati au fost suspendati din partidul condus de Victor Ponta, pana la congresul de la inceputul anului viitor. Decizia, luata in cadrul sedintei de joi a pesedistilor, a fost anuntata chiar de catre fostul sef al PSD, Mircea Geoana.

De altfel, fostul sef al Senatului a anuntat ca Ponta a propus excluderea lui din PSD, insa ca, intr-un final, s-a decis suspendarea lui Geoana, dar si a lui Dan Sova si a lui Marian Vanghelie, primarul sectorul 5, pana la urmatorul Congres al PSD. Forul de conducere al formatiunii social-democrate se va intruni in martie, s-a decis tot in cadrul sedintei de joi.

Dupa ce a anuntat ca este suspendat din PSD, Geoana a evitat sa mai faca alte comentarii. „Cred ca sunt momente care trebuiesc depasite prin solidaritate. Nu cred ca asa trebuie sa procedam”, s-a rezumat sa spuna fostul ministru de Externe.

Mai mult, fostul lider al PSD a sustinut ca nu i s-a reprosat nimic in cadrul sedintei de joi, ca urmare nu a putut raspunde la intrebarea privind motivele care au stat in spatele acestei decizii. „Nu mi s-a reprosat absolut nimic si atunci motivele sunt pe masura reprosului”, a concluzionat Geoana, inainte de a parasi curtea sediului PSD.

175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger