AcasăPoliticaGeoana si Predoiu fac urat la bautura

Geoana si Predoiu fac urat la bautura

Aspiranti la prima functie in stat, pesedistul Mircea Geoana si pedelistul Catalin Predoiu se ataca, mai nou, la taria din pahar.

in lipsa de ocupatie, Mircea Geoana a inceput sa numere paharele prim-vicepresedintelui PDL

Mircea Geoana nu se dezice. Episodul „Mihaela, dragostea mea!” a inceput sa paleasca in fata noilor gafe ale senatorului PSD.  Desi social-democratii  nu-l mai iau de mult in serios, fostul lider pesedist insista sa se autopropuna prezidentiabilul partidului. Furios ca tactica nu da roade, Geoana si-a varsat nervii chiar pe Victor Ponta, pe care-l critica pentru faptul ca se joaca de-a candidatura. „Adevarata intrebare e daca Ponta isi doreste sa candideze la Presedintie sau nu. Pe masura ce asist la aceasta sarada – anuntam candidatul dupa europarlamentare, acum anuntam in septembrie… (…) Nu poti obliga pe cineva sa candideze daca nu-si doreste. Daca Ponta vrea sa ramana premier, nu-l mai impingeti de la spate sa candideze daca nu-si doreste cu adevarat, daca nu are in inima dorinta si ambitia de a conduce aceasta natiune ca presedinte!”, a declarat Geoana.

Si-a gasit nasul

Catalin Predoiu l-a umilit pe Mircea Geoana

Plin de frustrari, Mircea Geoana a simtit nevoia sa atace si concurenta externa. Pe Catalin Predoiu mai exact, prezidentiabilul propus de Partidul Democrat Liberal, despre care a afirmat „ca-l doare ficatul de la atata bautura”. Asa cum era de asteptat, replica lui Predoiu nu a intarziat sa apara, prim-vicepresedintele PDL raspunzand tot printr-o marlanie. „Geoana e invidios pentru ca e neputincios la bautura, isi da drumul inainte sa se deschida sampania”, a comentat democrat-liberalul. Profitand de un subiect asa generos, fostul ministru al Justitiei a mers si mai departe, sugerand ca pesedistul va fi si pe mai departe un biet „prostanac”. „Geoana a ramas asa cum l-a botezat Ion Iliescu.  Mircea Geoana, mai bine hai la mine consilier, ca tot cautai de munca acum vreun an, iti dau un salariu bun si te invat si cum sa bei”, a conchis Predoiu.

Citate

Mircea Geoana: „Pe Catalin Predoiu il doare ficatul de la atata palinca cat a baut cu primarii PDL de prin Ardeal”

Catalin Predoiu: „Mircea Geoana e neputincios la bautura, isi da drumul inainte sa se deschida sampania”

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger