AcasăPoliticaGeoana si Nicolicea isi cauta onoarea la tribunal

Geoana si Nicolicea isi cauta onoarea la tribunal

Fosti colegi de partid pe vremuri, pesedistul Mircea Geoana si uneperistul Eugen Nicolicea se ameninta acum reciproc cu tribunalul.

Mircea Geoana si Eugen Nicolicea spera reciproc sa se extermine cu mana Justitiei

In esenta, cei doi se acuza de calomnie, dupa ce Nicolicea a rememorat public momentul excluderii sale din PSD – eveniment produs pe vremea cand partidul era condus de Geoana. ”Geoana a primit 40.000 de euro ca sa ma dea afara din partid. El a primit banii. A spus si in grupul din Parlament. in 2008 s-a intamplat”, a narat, in direct la TV, Nicolicea. Astfel acuzat, Mircea Geoana a ripostat facandu-l pe Nicolicea ”traseist tupeist” si ”lichea politica”: ”De cinci ani de zile asist la seria de insulte si calomnii pe care acest domn le adreseaza. Vreau sa fiu extrem de clar, totul este o uriasa minciuna. Daca are nevoie de informatii cu privire la demiterea sa, are un coleg de guvern, pe domnul Liviu Dragnea, care a fost de fata la momentul excludeii. Eu nu am nimic de-a face cu acel moment.

Eugen Nicolicea

Il dau in judecata si daunele am sa le donez unui ONG care sa faca, de maniera independenta, un clasament al celor mai tupeisti traseisti si lichele politice”. Intaratat de amenintarea cu tribunalul, Eugen Nicolicea a plusat la randul lui: ”Eu nu eram o persoana care discutam in judecati. Foarte bine, eu am sa-l dau la Parchet pentru falsul pe care l-a facut cu excluderea din partid a fratelui meu si pentru abuzurile pe care le-a facut. Am documentele semnate de el. De asemenea, am sa-l dau in judecata pentru calomnie. Chiar astazi recunoaste ca ne-a dat afara, dupa care ne face traseisti. Daca vrea judecati, judecati va avea!”.

author avatar
Simona Badulescu
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger