AcasăPoliticaGeoana: "Se poate guverna si cu majoritati mici"

Geoana: „Se poate guverna si cu majoritati mici”

Daca USL nu va mai functiona, social-democratii trebuie sa caute alte ”solutii”, sustine senatorul PSD Mircea Geoana, precizand ca alianta liberalo-pesedista mai are inca o sansa de supravietuire.

”Trebuie sa dam o sansa – poate ultima sansa – USL-ului sa continue (…) Cred ca urmatoarele cateva luni, probabil pana in apropierea alegerilor europarlamentare, vor fi decisive pentru acest proiect politic”, a afirmat Geoana, citat de Mediafax.

Totodata, fostul lider social-democrat a dat de inteles ca PSD este pregatit sa guverneze si fara liberali. ”Daca nu merge si nu merge, va trebui sa cautam alte formule, pentru ca pe mine ma intereseaza mai mult decat sigla USL daca guvernarea este stabila, daca majoritatea functioneaza. (…) Daca acest ultim tren nu va fi folosit de catre colegii nostri liberali si nu vor intelege ca impreuna suntem mai puternici, va trebui sa gasim alte solutii si intotdeuna intr-un Parlament atat de fluid ce cel pe care il avem in acest moment, solutii se pot gasi”, a mai spus senatorul PSD.

Antonescu, tradatorul de serviciu

In ceea ce priveste ruptura dintre cei doi co-presedinti ai USL, Mircea Geoana considera ca principalul vinovat este liderul PNL.  ”Domnul Antonescu a imbratisat o tactica de comunicare si pozitionare politica din partea unei echipe de consultanti care il sfatuiesc sa se diferentieze, sa se contrasteze fata de ceea ce inseamna guvernare care erodeaza si acest lucru cred ca este evident. (…) Antonescu a sabotat de fapt relatia si chimia personala intre el si Victor Ponta”, a conchis Mircea Geoana.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger