AcasăPoliticaGeoana, in fata comisiei parlamentare, despre intalnirea cu Vintu, de dinainte de...

Geoana, in fata comisiei parlamentare, despre intalnirea cu Vintu, de dinainte de alegeri

Incepute saptamana trecuta, audierile din comisia parlamentara ce se ocupa cu verificarea unor aspecte ce tin de prezidentialele din 2009 continua si in aceasta prima zi a saptamanii.

Cand, inca de dimineata, in fata forului condus de catre social-democratul Mihai Fifor a ajuns – din nou – Mircea Geoana, unul dintre candidatii de la alegerile in discutie.

Intrebat, la un moment dat, asupra ponderii pe care crede ca a avut-o asupra rezultatului scrutinului vizita sa la afaceristul Vintu, fostul pesedist a raspuns: „modest”. Dar a tinut sa sublinieze ca i se mare cu mult mai importanta chestiunea „filarii” sale, inainte de alegerile cu pricina. „Cat de mult sau cat de putin a contat vizita mea in seara de dinainte (de alegeri-n.r) e o chestiune (…) subiectiva. Cred ca a contat putin, ca a fost un pretext. Cred ca este mai interesant de vazut cine statea pe urmele unui candidat prezidential, cu o noapte inainte, facand astfel de poze. (…) Erau niste jurnalisti bine intentionati. Erau altii”, a tinut sa sublinieze Geoana.

102 afisari

1 COMENTARIU

  1. AI TUPEU INCONSTIENTULE PUTEAI SA DISPARI CA MULTII ALTII DIN VIATA PUBLICA DEMULT TIMP DUPA CE TE-AI „VANTURAT” DAR AI LIMBRICI SI DE MANANCA IN FUND VREI NEAPARAT SA DAI MILIOANELE DE DOLARI LUATE DE MIHAELA TA CU JAPCA DELA BANCOREX CA SI SOTIA LUI CRISTIAN DIACONESCU VOI PROGENITURILE FOSTEI SECURITATI STALINISTE TRAITI PE ALTA LUME NU AVETI DISCERNAMATUL NECESAR V-ATI NASCUT ASA ,VOI TICALOSII , CU MUNCA VOASTRA VRETI NEAPARAT SA TERMINATI CANALUL DUNARE BUCURESTI PANA O INCEPE DEMOCRATIA REALA SI IN ROMANIA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger