AcasăPoliticaGeoana ii baga fuziunea pe gat lui Oprea

Geoana ii baga fuziunea pe gat lui Oprea

Gabriel Oprea ar face bine sa se ocupe de  progresistii lui si sa nu-si mai bage nasul in ciorba social-democratilor. Nu este un sfat, ci mai degraba un avertisment pe care Mircea Geoana a tinut sa i-l transmita  presedintelui UNPR.

Mircea Geoana il trimite la plimbare pe liderul UNPR

Atata vreme cat se joaca de-a liderasul de partid, Oprea nu are dreptul sa vorbeasca in numele pesedistilor, a mai subliniat Geoana. „Stabilirea prezidentiabilului este o problema exclusiv a PSD si daca cei de la UNPR doresc sa participe la aceste exercitiu ii putem invita sa fuzioneze cu noi si sa se exprime din interiorul partidului”, a afirmat senatorul PSD. Totodata, acesta a precizat ca partidul pe care-l reprezinta ar trebui sa-si stabileasca prezidentiabilul printr-o competitie directa.

Fuziunea cu PSD, o tema sensibila pentru Gabriel Oprea

„ Eu si Victor Ponta am propus acest tip de alegeri interne in partid, este o formula democratica, o formula moderna, este o formula practicata de partide consolidate din europa si SUA. Din punctul de vedere al metodei sunt de acord cu Victor Ponta ca PSD este astazi pregatit in premiera intr-o astfel de situatie. (…) In PSD sunt doua nume evidente care au capacitatea sa castige presedintia Romaniei, cel al lui Victor Ponta, care evident este cel mai bine plasat in sondaje, este liderul actual al partidului si care are o sansa extrem de clara sa castige prezidentialele si numele meu. Ceea ce vreau sa clarificam extrem de clar la Orastie si evident la Consiliul National, ca formule cu oameni din afara partidului, eventual sustinuti de noi, nu functioneaza si sunt convins ca partidul va ajunge la aceasta concluzie, de fapt singura concluzie logica la care se va putea ajunge”, a conchis Geoana.

author avatar
National
1.405 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger