AcasăPoliticaGeoana, despre prezidentiale: In interiorul PSD in acest moment sunt doua nume...

Geoana, despre prezidentiale: In interiorul PSD in acest moment sunt doua nume – Ponta si cu mine. El decide

Mircea Geoana

Fostul presedinte al Senatului a vorbit despre prezidentiabilul din partea formatiunii social-democrate. Geoana spune ca, desi la aceasta data in interiorul PSD-ului se vehiculeaza doua nume cand e vorba de candidatul partidului la prezidentiale, al sau si al actualului premier, decizia ii apartine in primul rand liderului Ponta.

Mircea Geoana

Mircea Geoana spune ca primul-ministru trebuie sa se gandeasca bine daca isi doreste sau nu sa se inscrie in cursa pentru Cotroceni. La acest moment, a continuat fostul ministru, in cadrul declaratiei facute in emisiunea „Dupa 20 de ani”, de la Pro TV, PSD i-ar sustine atat pe Ponta, cat si pe Geoana. „In interiorul PSD in acest moment sunt doua nume – Victor Ponta si cu mine – care au atributele, calitatile, experienta si sustinerea din partid si in opinia publica ce ne-ar permite sa candidam la Presedintia Romaniei”, a precizat senatorul.

Social-democratul a insistat, insa, asupra faptului ca, dupa ce trec europarlamentarele, premierul este cel care trebuie sa se hotarasca daca va candida la prezidentiale.  „Deci este decizia lui Victor Ponta, ca lider al partidului, (…) ce vrea sa faca cu cariera si cu viata sa politica”, a continuat fostul lider al formatiunii social-democrate, adaugand ca, in cazul in care Ponta ar decide sa nu mearga pe aceasta varianta, partidul este cel care va decide cine e cel mai bun nume sa intre in cursa pentru cea mai inalta functie in stat.

In cazul in care, insa, premierul Ponta accepta ideea de a intra in lupta pentru Cotroceni, Geoana a declarat ca il va sustine pe liderul PSD. „Si daca Victor Ponta decide ca vrea sa candideze, il vom sprijini cu totii, daca el hotaraste sa nu candideze, ne indreptam catre urmatorul candidat, numele meu este acolo, este explicit spus chiar de catre presedintele partidului”, a concluzionat Geoana, in interviu acordat ProTV.

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger