AcasăPoliticaGeoana anunta ca se muta din casa RA-APPS

Geoana anunta ca se muta din casa RA-APPS

Fostul lider al Senatului a declarat, joi, ca este „in curs de mutare” din casa RA-APPS in care locuieste cu chirie si ca va anunta Regia despre intentia sa.

Geoana a declarat ca, in zilele urmatoare, le va comunica reprezentantilor Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat ca va renunta la contractul cu RA-APPS, pentru ca e decis sa se mute din casa in care locuieste in prezent.

Mai mult, senatorul a catalogat drept „penibile” atacurile la adresa sa, pe aceasta tema. „Celor care incearca de o maniera penibia sa puna presiune prin orice mod, inclusiv prin mijloace mediatice, pe un rival politic, le spun ca sunt absolut penibili. Si sa nu se mai agite: voi fi in alta casa si casa (in care locuieste acum, alaturi de familie-n.r) revine RA-APPS”, a insistat Mircea Geoana.

Nu putini au fost cei care si-au amintit faptul ca nu este prima oara cand politianul anunta ca pleaca din vila RA-APPS  in care locuieste cu chirie. S-a mai intamplat si in primavara anului trecut, insa intentia acestuia nu s-a mai concretizat.

 

author avatar
eNational
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger