AcasăPoliticaGeoana a picat din nou de ”prostanac”

Geoana a picat din nou de ”prostanac”

Asa cum a promis in urma cu ceva vreme, Mircea Geoana a iesit la bataie pentru partidul sau. Fara sustinerea colegilor, social-democratul s-a trezit singur in fata liberalilor, care l-au articulat cum au stiut ei mai bine.

Mircea Geoana, ciuca batailor pentru PNL

Deranjat de atitudinea lui Crin Antonescu si a penelistilor, Mircea Geoana a trecut si el la atac, incercand in acest mod sa ”repereze” onoarea pesedistilor. ”Eu sunt un om calm si rabdator care are capacitatea sa inteleaga, dar cand domnul Antonescu, aliatul nostru si candidatul nostrum, al USL, cel putin astazi, spune ca partidul nostru, aliatul sau principal, care i-a acordat paritate in Guvern desi este dublu in talie fata de PNL, vine si spune ca suntem un partid sovietic, mi se pare inadmisibil. (…) Nu poti sa iti jignesti aliatii. Nu suntem un partid sovietic, dar cei care nu inteleg sa isi respecte aliatii de buna-credinta atunci nu merita respectul nostru”, a afirmat fostul lider social-democrat. Totodata, acesta le-a aruncat manusa liberalilor, sugerandu-le sa faca dovada valorii lor reale. ”Stiti ce le spun eu liberalilor? Iesiti in ring si masurati-va fortele cu cetatenii Romaniei si o sa vedeti ce voturi primiti voi si ce voturi primim noi”, a mai spus Geoana.

L-au facut knock-out

Incalziti din timpul satamanii, liberalii au urmat indemnul lui Mircea Geoana si ”au iesit in ring”. Nu ca sa se ia in piept cu electoratul, ci ca sa-i aplice fostului lider PSD cateva lovituri zdravene.  ”Nu stiu de ce, dar de o buna bucata de vreme incoace, dl Geoana imi aminteste tot mai mult de campaniile acelea organizate pentru promovarea unor produse; acelea care fie te pun sa verifici sub capac, fie iti ofera niste taloane razuibile pentru sansa de a castiga diverse premii. Ei bine, dl Geoana se tot baga la  marele castig, desi, se vede treaba, e vesnicul abonat la clasicul raspuns «mai incearca o data»”, a comentat secretarul general al PNL, Eduard Hellvig. ”Mircea Geoana a avut o ocazie unica in 2009, de a-l infrange pe Traian Basescu, dar numai gafele sale l-au mentinut inca cinci ani pe Basescu la Cotroceni”, a precizat si liderul deputatilor PNL, George Scutaru.

author avatar
Adelina Ionicel
2.409 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger