AcasăPoliticaGeoana a inghitit fitilul lui Ponta

Geoana a inghitit fitilul lui Ponta

Mircea Geoana nu se dezminte. Ironizat ca nimeni altul dupa esecul de la prezidentialele din 2009, fostul lider social-democrat demonstreaza inca o data ca este dispus sa se umple de ridicol, doar ca sa-si vada visul cu ochii.

Ca sa scape de gura pesedistelor, Victor Ponta l-a bagat pe Mircea Geoana la inaintare

Fara indoiala Mircea Geoana este prizonierul trecutului. Si, pe undeva, poate fi de inteles. Faptul ca a scapat printre degete prima functie in stat, i-a produs multe frustrari. Pe care Victor Ponta le-a folosit in interesul sau in momentul in care l-a nominalizat pe Geoana drept posibil prezidentiabil al PSD. Desi mai toti social-democratii si-au facut cruce si au scuipat in san la auzul acestei variante de lucru, fostul lider PSD a luat-o de buna. ”Este un lucru simplu, clar si neindoielnic, pe care si Victor Ponta l-a spus acum 2 zile la intalnirea cu doamnele si domnisoarele social-democrate, ca in PSD sunt doi lideri politici, domnia sa si cu mine, care avem cota de incredere, de notorietate, de popularitate, de capacitate de a administra functii foarte inalte in statul roman. Sunt doi potentiali candidati in PSD, liderul actual al partidului si cu mine.

Mircea Geoana inca mai crede ca poate ajunge presedintele Romaniei

Asta este realitatea de etapa. Cine este in afara partidului, trebuie tratat cu mult respect. Au fost foarte multe nume. Poti gasi intotdeauna in spatiul extra-politic oameni care ar fi capabili sa reprezinte statul roman. Mugur Isarescu ar fi, fara indoiala, un presedinte echilibrat si un presedinte de calibru pentru aceasta tara. Numai ca de la capacitatea teoretica de a ajunge seful statului si posibilitatea de a ajunge acolo in urma unor alegeri si, mai ales, viziunea de a face lucruri bune pentru tara dupa ce ajungi la Cotroceni, lucrurile sunt mult mai simple in opinia mea. PSD-ul va avea un candidat”, a declarat Mircea Geoana, exaltat la gandul ca ar putea sa fie din nou candidat la prezidentiale.

author avatar
Adelina Ionicel
1.045 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger