AcasăPoliticaGaini aruncate in curtea sediului ACL. Reactia purtatorului de cuvant al liberalilor!

Gaini aruncate in curtea sediului ACL. Reactia purtatorului de cuvant al liberalilor!

Campania electorala dinaintea celui de-al doilea tur al scrutinului prezidential din 16 noiembrie a ajuns la o faza socanta, respectiv la cel al atacului cu… gaini. Reprezentantii ACL au avut parte, in aceasta dimineata, de un tablou greu de imaginat, chiar in curtea sediului Aliantei.

In spatiul din zona cladirii ce adaposteste sediul ACL au fost aruncate mai multe gaini, unele dintre ele moarte, la gatul carora au fost atarnate diverse mesaje.

La scurta vreme dupa acest incident, au aparut primele reactii din partea PNL. Alina Gorghiu, purtatorul de cuvant al formatiunii, considera ca totul face parte dintr-o campanie fara precedent, deosebit de violenta. „Cred ca este o campanie fara precedent, de o violenta extrema, care pe mine ma ingrozeste si imi provoaca in acelasi timp scarba (…) E o competitie pe care PSD-ul nu intelege sa o duca corect. (…) Aceasta mizerie de astazi, acest lucru nemaiintalnit intr-o democratie (…) mi se pare un atac la tot ce inseamna stat de drept si democratie”, a comentat Gorghiu.

Deputatul liberal nu s-a ferit sa puna o eticheta dura social-democratilor, dupa incidentul de marti dimineata. „PSD-ul este un partid al gainarilor„, a concluzionat Alina Gorghiu.

Gainile azvarlite in curtea sediului ACL – unele dintre ele moarte – aveau atarnate la gat biletele cu diverse mesaje vizandu-l atat pe candidatul Aliantei la scrutinul prezidential, Klaus Iohannis, cat si ideea de dezbatere.

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger